Mold-Progress, locul trei în Liga Campionilor

Debut superb pentru Mold Progress în Liga Campionilor la minifotbal. Campioana Moldovei și-a adjudecat medaliile de bronz, după o evoluție aproape perfectă la turneul final ce s-a desfășurat în Italia.

Mold Progress a reușit să scrie o nouă filă atât în istoria sa, cât și în cea a minifotbalului moldovenesc, după ce în finala mică s-a impus în fața lui Sensu al Hana din Bosnia și Herțegovina, cu scorul de 2-0, victorie adjuecată, după un autogol și o reușită semnată de Marin Stan.

Deși au evoluat pentru prima dată în Liga Campionilor, jucătorii lui Mold Progress au spus că oboseala fizică a fost principalul obstacol care i-a împiedicat să câștige turneul.

(Dorin Coceban, jucător-antrenor Mold Progress)  

„Sigur, noi ne bucurăm pentru orice rezutlat pozitiv. Am avut doar un ieri un meci în semifinale, unde nu am avut forță. Mă bucur că la ultimul meci ne-am mobilizat la maxim și am reușit această performanță atât pentru Mold Progress, cât și pentru Republica Moldova.”

(Victor Negara, jucător Mold Progress) 

„Deja am demonstrat cine suntem pe terenurile din Moldova, iar acum a venit rândul să demonstrăm și în Europa. Clar lucru că ne-am dorit o prestație bună și credeăm că ne-a reușit.”

Campioana Moldovei a reușit să uimească pozitiv și la individual. Cu șase goluri, Dumitru Maga a fost desemnat golgheterul competiției.

Dumitru Maga, jucător Mold Progress)

„Debutul pentru mine în Liga Campionilor a fost foarte bun. Ne-am stăruit să obținem un loc de frunte și am obținut locul trei.”

Menționăm că la ediția din acest an a Ligii Campionilor la minifotbal, Moldova a mai fost reprezentată de încă două echipe, Volta și Ecolox. Din păcate, acestea au fost eliminate în faza optimilor de finală ale competiției.

Video aici.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata