Țîrdea, laude în adresa lui Igor Dodon: „De câte ori a mers la Moscova pentru a face rost de vaccinul Sputnik V…”

Bogdan Țîrdea, unul dintre cei mai vocali deputați ai BCS, într-un articol publicat pe un portal de știri, a venit cu noi laude în adresa lui Igor Dodon, afirmând că „orice intenție bună a PSRM este automat trecută într-una negativă de către PAS și mass-media.

„Nu voi da toate exemplele despre cât a făcut Igor Dodon.

Cum a deschis piețele pentru cele 300 de întreprinderi ale noastre din Federația Rusă, a realizat rate vamale zero la produsele moldovenești, prețuri mai mici pentru benzină și motorină, cum a căutat resurse pentru a da pensionarilor plăți unice de 700 și 900 de lei pe an, cum a căutat să mărească salariile medicilor cu 60%, întrucât fondul pentru subvenționarea agriculturii a crescut la 1,1 miliarde de lei fără precedent pe an! Cum am găsit un milion de lei pentru fiecare primărie, care nu era acolo înainte.

 

Mulți nu știu câți cetățeni a ajutat, cât efort l-a costat toate acestea. Ce negocieri au fost cu turcii pentru renovarea clădirii prezidențiale. Dar bugetul a valorat 10 milioane de euro!

 

De fapt, cetățenii s-au trezit sub cea mai puternică presiune din partea a peste 100 de media pro-occidentale – TV8, Jurnal TV, PROTV, TVR, Point.md, newsmaker.md, Nokta.md, nordnews.md, Ziarul de Gardă.

Toți au urmărit un singur scop – să o dea în alb pe Sandu și să-l denigreze pe Dodon. Au creat o imagine negativă despre el”, a scris Bogdan Țîrdea.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata