Naționala jurnaliştilor sportivi din Moldova a câștigat un nou turneu internaţional de fotbal

Naționala jurnaliştilor sportivi din Moldova au câștigat un nou turneu internaţional de fotbal! După victoriile de la Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania), cronicarii au triumfat și la Media Cup Tbilisi 2021, găzduit de capitala Georgiei. Este al doilea an la rând când partenerul general, site-ul de pariuri 7777.md, face posibilă deplasarea echipei jurnaliștilor moldoveni.

Președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu

Doar împreună putem fi o forță. La Tbilisi am demonstrat un fotbal de calitate și am promovat imaginea ţării noastre. În acest context, vreau să-mi exprim tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea APSM, inclusiv a echipei de fotbal creată de asociație, care are în palmares nenumărate trofee internaționale, obținute pe parcursul ultimilor 10 ani”.

În cadrul turneului, desfășurat în capitala Georgiei, au concurat opt echipe naționale. Formația jurnaliștilor sportivi din Moldova a fost reprezentată de Oleg Istrati, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alexandru Rusu, Ion Anuşca, colegul nostru de la N4, Andrei Lupu, Sergiu Carauş, Serghei Ursul, Cristian Jardan și de șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata