Noi reguli de intrare în Germania și Marea Britanie

Autoritățile din Germania au impus noi reguli de intrare în țară, în perioada 14 ianuarie 2021 – 31 martie 2021 inclusiv. Noi măsuri de călătorie au fost impuse și de Marea Britanie, începând cu 18 ianuarie.

În Germania, toți pasagerii care intră din țările aflate în zona roșie, inclusiv Moldova, trebuie să treacă testul Covid efectuat nu mai devreme de 48 de ore înainte de sosirea în Germania. Pasagerul trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului la check-in pentru zbor, precum și la cererea poliției federale sau a autorităților competente atunci când trece controlul de frontieră în Germania.

Pasagerii care intră în Germania din țările din zona roșie trebuie să se autoizoleze timp de 10 zile la sosire.

Și în Marea Britanie vor fi impuse noi reguli de intrare în țară, care vor intra în vigoare de la 18 ianuarie. Toți pasagerii care intră în Marea Britanie trebuie să facă un test COVID-19 PCR în termen de trei zile de la sosire.

La check-in pentru un zbor, toți pasagerii, cu excepția copiilor sub 11 ani, trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului. Rezultatul testului trebuie prezentat în original în engleză, franceză sau spaniolă. Testele de traducere nu vor fi acceptate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata