Pacienții Cu COVID Vor Fi Supuși Studiilor Clinice

Milsami a izbutit să treacă cu brio peste primul derby din noul sezon al Diviziei Naționale, scor 2-0 împotriva lui Petrocub.
La Orhei, cele două echipe au evoluat atent atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă. Totuși, Dinu Graur nu s-a mulțumit cu o eventuală remiză și a decis să rezolve de unul singur soarta întâlnirii, marcând, în minutele 67 și 77, ambele goluri al meciului.
Ajuns pe trei cu echipa sa, la finalul celor 90 de minute, Veaceslav Rusnac a declarat că jucătorii lui s-au descurcat bine, chiar dacă au evoluat pe un teren rău.
AMB: 0.17-0.43 (Veaceslav Rusnac, antrenor FC Milsami Orhei)
„A fost un meci, care, în primul rând, era important rezultatul și în prima repriză să nu primim gol și să marcăm noi. Băieții s-au descurcat bine și de aici a venit și rezultatul. Sper mai departe să ridicăm și calitatea jocului, dar este nevoie ca terenurile să-și revină, ca noi să putem pasa. E foarte greu, numai lupte. Noi aici nu prea suntem puternici, dar astăzi am fost buni.”
De partea cealaltă, Lilian Popescu a spus că Petrocub a cedat din cauza greșelilor individuale, care i-au demoralizat jucătorii, iar acum, pe lângă problemele de lot, trebuie și să-și refacă pshihologic fotbaliștii, care au cedat ultimile două meciuri.
Menționăm că în celelalte trei dueluri ale etapei a III-a, Sheriff a umilit-o cu 4-0 pe Dinamo-Auto, iar Speranța și Sfântul Gheorghe au câștigat, la fel, scor 2-0 partidele cu Zimbru, respective FC Codru.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata