Radu Albot „s-a apucat de fotbal”

Cel mai bun tenismen moldovean din istorie, Radu Albot a demonstrat că poate deveni, cu multă ușurință, și un bun jucător de fotbal. Invitat să participe la un antrenament al lui Petrocub, numărul 46 ATP, a oferit un randament foarte bun, chiar dacă, spune el, a fost o premieră pentru el.
AMB: 0.30-0.49 (Radu Albot, tenismen)
„Suntem în drum spre Hâncești. Mergem la Petrocub, unde voi face un antrenament de fotbal. Va fi primul antrenament cu o echipă profesionistă. Mie îmi place să joc. Joc bine, dar acuși o să vedem care e nivelul meu.”
Întrebat de fani ce este comun între tenis și fotbal, Radu a menționat că, în general, sportul de performanță se face doar după multe sacrificii.
AMB: 5.50- 6.15 (Radu Albot, tenismen)
„Eu cred că pregătirea fizică este comună pentru ambele sporturi. Trebuie să fii mereu antrenat, fizic să fii rezistent pe teren, mai ales atunci când ai meciuri lungi. Interesant pentru fotbal este că meciul durează o oră și jumătate, în tenis poate să dureze o oră, două, trei ore, poate chiar mai mult.”
„Botezat” de jucătorii lui Petrocub, Radu Albot a schimbat repede racheta de tenis cu mingea de fotbal.
AMB: 7.18-7.38
La fina, Radu, care și-a programat antrenamentul alături de Petrocub când se afla în America, a oferit autografe și s-a pozat alături de fanii adunați la stadion.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata