Primarul din Hâncești, Alexandru Botnari, membru al PDCM: „După cum ați votat, așa și drumuri reparate veți avea”

„După votare și realizare. Mai adresați-vă la cei pe care i-ați votat”, astfel i-a răspuns primarul mun. Hâncești Alexandru Botnari unei locuitoare a orașului, care l-a întrebat pe Facebook când va fi reparată o porțiune de drum.

Pentru Moldova Curată, primarul s-a arătat supărat că în raionul Hâncești, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM, lider – Ion Chicu, n.n.), pe care spune că l-a fondat, a obținut doar 391 de voturi, scrie moldovacurata.md.

Zilele trecute, pe pagina de Facebook a ziarului Curierul de Hâncești a fost publicată o postare în care se anunța că primăria Hâncești a început construcția sensului giratoriu din zona Gării Auto, menționându-se că, de asemenea, vor fi reparate și trotuarele din zonă, dar și un segment de pe strada Chișinăului.

Primarul răspunde: „Mai adresați-vă la cei pe care i-ați votat, poate, ei au posibilități, noi nu avem”

Unii locuitori au apreciat aceste lucrări, îndemnând autoritățile locale să repare și alte porțiuni, așa cum au promis la adunările făcute în regiunile municipiului, în special în preajma alegerilor.

„Faceți Centrul, dar ați promis porțiunea de drum, Gura Cotului 45, ce se unește cu stradela Ion Necule. Toți suntem egali…”, a comentat locuitoarea Valentina Guțu.

Întrebat de Moldova Curată dacă prin astfel de răspunsuri se răfuiește cu alegătorii care nu i-au votat partidul, Alexandru Botnari a răspuns că el a muncit mult pentru oraș și, în opinia sa, ar fi meritat mai multe voturi. „Eu niciodată nu m-am răfuit cu nimeni, dar e obijduitor. In 18 ani de zile am muncit, peste un miliard de lei am investit în oraș și să iei doar 200 de voturi. Nici cei pe care i-am angajat nu au votat. Straniu, care e rostul să stau aici?”, spune primarul dezamăgit.

Chiar dacă formațiunea e nouă, fiind creată recent, Botnari crede că oamenii ar fi trebuit să voteze, întrucât îl cunosc pe el: „Eu stau la baza formarii acestui partid, care e de centru-dreapta, pro-european, și l-am format în urma unor politici care s-au întâmplat timp de 30 de ani în Republica Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata