PSRM: „Suntem îngrijorați de felul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, iar profesorii sunt impuși să plătească pentru teste”

SRM își va convoca în ședință congresul formațiunii până la sfârșitul acestui an. Într-un comunicat de presă se anunță că în această săptămână va avea loc ședința Consiliului Republican la care se va decide data congresului. Socialiștii mai anunță că la ședința de astăzi a Comitetului Executiv Politic „s-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților”, dar și „deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică”.

„Membrii Comitetului Executiv au analizat și ultimele decizii controversate luate de noul regim, precum și efectele negative ale acestora asupra oamenilor din țară. S-a constatat o tendință îngrijorătoare de majorare a prețurilor la majoritatea produselor, inclusiv a carburanților, fapt care are un impact negativ și provoacă nemulțumirea cetățenilor. De asemenea, constatăm deficiențe în modul în care este gestionată criza pandemică. În contextul în care regimul de la guvernare organizează parade și concerte, pe care cheltuie milioane de lei din bugetul de stat, angajații din educație sunt impuși să suporte cheltuieli pentru testele anti-COVID-19”, se arată în comunicatul emis de PSRM.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata