România: Soțul femeii care a murit după explozie a făcut infarct când a văzut cât de grav era rănită

Doi oameni au murit în urma exploziei de la Crevedia, România. Este vorba despre doi soți, care au decedat într-un interval de 13 ore. Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui, scrie digi24.ro.

Bărbatul a murit după ce a văzut rănile soției sale.

Soția lui a murit duminică, la Spitalul Floreasca. Ea avea arsuri pe aproape tot corpul.

Raed Arafat, șeful DSU: „Acum este confirmat încă un deces, din cauza arsurilor. Primul deces – soțul doamnei. A făcut infarct la fața locului și nu era ars. De data asta, din cauza arsurilor primului deces, care e soția celui decedat ieri. A avut peste 95% suprafață arsă.”

Cei doi soți locuiau într-o casă aflată lângă stația unde a avut loc explozia. Locuința lor a fost distrusă. Potrivit surselor Digi24.ro, 11 pacienți cu arsuri grave în urma exploziilor de la Crevedia au ajuns la spitale din străinătate.

Cel puțin o persoană a murit și alte 57 au fost grav rănite în urma mai multor explozii care au avut loc, sâmbătă seara, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, România,. 39 de pompieri se numără printre victimele rănite. 10 oameni sunt în stare gravă. Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 800 de metri. A fost activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul răniților în străinătate

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata