Scor de polo realizat de Marseille

Olympique Marseille şi-a demolat adversara în optimile Cupei Franţei. Echipa lui Rudi Garcia a învins-o cu 9-0 pe divizionara secundă Bourg-en-Bresse.
Doi jucători ai lui Marseille, Kostas și Ocampos au reuşit „tripla”. Pentru ambii este primul hat-trick în tricoul grupării de pe „Stade Velodrome”. Totodată, Luis Gustavo, Payet și N’Jie, din penalty au înscris celelalte goluri ale lui Olympique, care conducea cu 4-0 după doar 20 de minute.
Menționăm că este cea mai categorică victorie obţinută de Marseille, în toate competiţiile, din ultimii 69 de ani. Precedentul succes de asemenea proporţii a fost obţinut în 1948, tot în Cupă, scor 10-1 contra lui Chambery.
Pe locul doi în Ligue 1 după 24 de etape, cu 44 de puncte, Marseille a suferit un singur eşec în ultimele 19 etape, contra lui Lyon.
Și tot, marți seara, în aceaiși fază a turneului, PSG a câștigat, scor 4-1 contra lui Sochaux. Pentru parizieni au punctat, Di Maria, de trei ori, și Cavani, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Martin.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata