Sergiu Postică se desparte Partidul lui Ștefan Gligor, după ce a postat zilele trecute o fotografie cu Igor Dodon la el în restuarant

O fotografie cu Dodon = plecarea din partid. Administratorul restaurantului Grand Elysee, Sergiu Postică, se desparte de Partidul lui Ștefan Gligor. A postat zilele trecute o fotografie cu Igor Dodon la el în restuarant, care venise la un eveniment.

„Se pare că imaginea a stârnit o furtună în partid. Într-un final, formațiunea anunță că Postică a depus cererea de ieșire din PS, iar formațiunea a și acceptat-o. „Eu am procedat ca omul care întâmpină oaspeții. Eu nu pot să public decat ceia ce simt. Și dacă la momentul când I.D. a dorit să facă cunoștință cu soția mea, care muncea ca administrator aseară, pentru a-i spune că așa bucate și așa service este de nota 10 cu plus – eu S.P ce trebuia să fac?”, a scris acesta.

Plecarea din Partidul Schimbării a omului de afaceri Sergiu Postică a fost motivată de apariția unei poze a acestuia alături de liderul socialiștilor, Igor Dodon. Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor susține că renunțarea la calitatea de mebru de partid a lui Sergiu Postică „este singura decizie corectă în situația creată”. Iar Sergiu Postică a scris recent că „unii sunt gata pe rug să ne ardă pentru o poză”.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata