Sfântul Gheorghe, victorie cu Zimbru

Vicecampioana Moldovei în exercițiu, Sfântul Gheorghe Suruceni și-a adjudecat a doua victorie stagională, după ce duminică seara a dispus în deplasare cu 3-1 de Zimbru Chișinău.

Ultimul meci al etapei a III-a a început surprinzător pentru mulți, odată ce după numai cinci minute de joc, gazdele au deschis scorul, prin Neagu. Ulterior, la jumătatea primei părții, oaspeții au egalat, cu o super reușită semnată de Stînă.

După reluare, mai exact pe final de meci, fotbalul ne-a demonstrat încă odată că are o regulă importantă, nu marchezi tu, o fac adversarii tăi. Așadar, după ce Furtună a trimis în bară, iar Traore a ratat cu poarta goală, rezervele,Volkau și Suvorov au stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Sfântul Gheorghe.

La final, deși unul a învins, iar celălalt a pierdut, ambii antrenori au ținut să aprecieze evoluția tinerilor jucători ai lui Zimbru.

„Cum am zis și înaintea meciului, noi jucăm cu o echipă bună. Chiar dacă este tânără, băieții au fost bravo, eu jucat fotbal și au arătat astăzi un joc bun și ne-au dat nouă o bătălie tare.”

„Toți suntem triști. În prima repriză am avut un moment imediat după ce nouă ne-au marcat golul. Dar mie nu îmi rămâne decât să-i felicit pe jucători pentru acest meci. În principiu, astăzi am evoluat bine atât în ofensivă, cât și în defensivă, respectiv nu am nicio pretenție față de cineva.”

După acest meci, Sfântul Gheorghe urcă pe locul trei în Divizia Națională, cu șase puncte, în timp ce Zimbru rămâne penultima în clasament, cu doar un punct obținut.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata