Sheriff, marea favorită la câștigarea titlului

Sheriff Tiraspol este, din nou, principala favorită la câștigarea titlului din Divizia Națională, ediția 2019. La această concluzie a ajuns președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, unul dintre puținii oamenii care urmăresc și analizează minuțios tot ce mișcă în fotbalul autohton.
SNC_Video371: 0.11-0.33 (Eduard Ciobanu, președintele APSM)
„Evident că favoritul principal al campionatului național, ediția 2019 este pe bună dreptate considerată echipa Sheriff Tiraspol. Având un lot omogen și chiar unele achiziții, aș spune, bine cotate pe piața europeană, cred că nu vor întâmpina mari dificultăți.”
Totuși, Eduard Ciobanu nu exclude și varianta unei lupte încordate pentru adjudecarea titlului național.
SNC: 0.45-1.13 + 1.30- 1.41 (Eduard Ciobanu, președintele APSM)
„Vedem că caracterul echipei Milsami, din nou, s-a evidențiat și și-a adjudecat un nou titlu. Felicitări cu această ocazie. Ce ține de restul echipelor, să nu uităm că există Petrocub, care s-a transformat deja într-o forță puternică a fotbalului moldovenesc. Speranța, care a avut șapte victorii consecutive în meciurile amicale. Vă spun sincer, cred că această ediție va fi una strânsă, deși repet că Sheriff este favorită, însă numai pe hârtie. Pe teren se va juca fotbal.”
Președintele APSM a venit și cu un pronostic referitor la surpriza și la dezamăgirea sezonului, care, crede el, vor fi FC Codru, respectiv FC Zimbru.
SNC: 3.26-3.45 + 1.52-2.10 (Eduard Ciobanu, președintele APSM)
Până la Zimbru lași imaginea cu el. De la Zimbru pui imagini din arhivă(28 februarie)
„Nivelul echipei FC Codru este unul bun și ținând cont că îl au ca antrenor pe fostul internațional, Valeriu Andronic, care știe să mobilizeze echipa. Și-au întârit lotul. Eu cred că vor face față. Cât privește achipa Zimbru, evident a avut o pregătire nu foarte bună, ținând cont de problemele financiare și de lot. Au revenit câțiva jucători experimentați, dar o echipă nu se închiagă în câteva săptămâni.”
Menționăm că la startul noului sezon vor mai luat parte Sfântul Gheorghe și Dinamo-Auto. Dacă prima a avut o perioadă de pregătire bună, cu câteva mutări inspirate, a doua a „fentat” șansa de a-și întâri lotul. Divizia Națională, ediția 2019, debutează în acest weekend cu partidele, Sheriff – Speranța, Zimbru – Petrocub, Dinamo-Auto – FC Codru și Milsami – Sfântul Gheorghe.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata