Telenovela a luat sfârșit. Neymar pleacă de la PSG

Neymar (31 de ani) este aproape să semneze cu echipa saudită Al-Hilal. Superstarul brazilian a acceptat contractul propus de saudiți, unul pe doi ani, cu un salariu total de 160 de milioane de euro, anunță L’Equipe.

Acum mai rămâne ca PSG și Al-Hilal să ajungă la un acord final în privința transferului.

Este, totuși, de acceptat, ca părțile să se înțeleagă repede, mai ales că Al-Hilal îl vrea cu adevărat pe Neymar și este gata să plătească o sumă importantă, în jurul a 80 de milioane de euro, iar PSG își dorește cu orice preț să scape de brazilian în această vară.

Al-Hilal i-a transferat în această vară pe Malcom, adus pe 60 de milioane de euro de la Zenit, Ruben Neves, cumpărat de la Wolverhampton pentru 55 de milioane de euro, Sergej Milinkovic-Savic, adus de la Lazio pentru 40 de milioane de euro, și Kalidou Koulibaly, transferat de la Chelsea pentru 23 de milioane de euro

Iminentul transfer al lui Neymar la Al-Hilal reprezintă, de altfel, motivul pentru care fotbalistul brazilian nu a fost în lotul lui PSG pentru meciul cu Lorient, 0-0 în prima etapă din Ligue 1.

Neymar este cel mai scump fotbalist din istoria fotbalului datorită transferului de la Barcelona la PSG care s-a făcut, în 2017, pentru 222 de milioane de euro

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata