Termoelectrica anunță sistarea livrării energiei termice în apartamentele din Chișinău

Termoelectrica a inițiat procedura de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din municipiul Chișinău. Sistarea căldurii se face la cererea consumatorilor și în conformitate cu dispoziția semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, privind încheierea perioadei de încălzire.

Vor rămâne conectate la serviciile de termoficare blocurile locative, instituțiile medicale și cele de învățământ, ale căror administratori nu au solicitat sistarea livrării energiei termice.

Termoelectrica livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu echipamente care permit conectarea/deconectarea și reglarea căldurii la la necesitate, cât și contoare performante de evidență a energiei termice consumate. Termoelectrica asigură cu energie termică 4400 de imobile, dintre care: 460 instituții bugetare, 770 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 210 mii de apartamente și 300 case particulare din Chișinău.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata