Țîcu și Reniță s-au vaccinat împotriva noului coronavirus în România

Deputatul Iurie Reniță și Octavian Țîcu s-au vaccinat împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe o rețea socială de către cei doi aleși ai poporului. Totodată, Țîcu a menționat și în cadrul unui briefing de presă că s-a imunizat în România, la Iași.

„Vaccinul Pfizer-BIONTech de la Iași este cel mai eficient remediu pentru anticipatele parlamentare de la Chișinău. La treabă, dragi prieteni! Mulțumim România”, a scris Iurie Reniță pe pagina sa de Facebook.

Campania de vaccinare în Republica Moldova a început la 2 martie, după ce țara noastră a recepționat o donație din partea Guvernului României de peste 21 de mii de doze de ser AstraZenca. Până la data de 30 martie, aproximativ 39 de mii de persoane au fost vaccinate.

În acest moment sunt imunizate persoanele care fac parte din prima etapă a planului național de imunizare. este vorba de medici, lucrători din sistemul medical și studenții de la medicină. De luni, 30 martie, și beneficiarii azilurilor au început să fie imunizați.

 

Sursa: Tv8.md 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata