Un deputat român din partea AUR cere demisia directorului Serviciului de Informații și Securitate, pe motiv că ar ascunde informația despre consilierii germani care ar lucra pentru PAS

Deputatul român din partea AUR, Ciprian Ciubuc, născut în Republica Moldova, a cerut demisia directorului Serviciului de Informații și Securitate pe motiv că ar ascunde informația despre consilierii germani care ar lucra pentru PAS. El susține că le cunoaște și numele, pe care le va da „la momentul oportun”.

Aseară, aproape 10 corturi au fost instalate de reprezentanții AUR în fața sediului Serviciului de Informații și Securitate, în semn de protest față de comportamentul acestei instituții. Liderul AUR, Vlad Bilețchi, a declarat că SIS le interceptează ilegal telefoanele.

Aproximativ 10 membri ai Partidului AUR au petrecut întreaga noapte în corturile din fața sediului Serviciului de Informații și Securitate. Ei cer în continuare întrevedere de urgență cu directorul instituției, Alexandr Esaulenco. AUR acuză instituția condusă de Esaulenco de filaj și interceptare ilegală a liderilor AUR, precum și de intenția de a-i scoate din cursa electorală în interesul PAS.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata