VIDEO//Șor, despre concertul organizat aseară la Orhei, în plină pandemie: „Puțină distracție”

Partidul „Șor” și Primăria Orhei au venit cu o reacție, după ce pe 1 martie a fost organizat un concert de zile mari în oraș. Responsabilii spun că evenimentul a fost programat cu mult timp înainte de a fi impuse noile restricții de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică, motivul pentru care au decis să nu-l anuleze, dar să „ofere puțină distracție în această perioadă grea”.

Organizatorii dau asigurări că evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor normelor sanitare și de prevenire a infectării cu noul coronavirus. „În timpul concertului, oamenii au respectat distanța unii față de alții și au fost lăsați la eveniment doar după ce li s-a verificat temperatura. Mai mult, au fost puse la dispoziția tuturor celor care au avut nevoie măști și dozatoare cu dezinfectant”, se arată într-un comunica de presă.

Responsabilii mai spun că întrucât concertul a fost programat din timp, ei au fost puși în fața unei dileme.  „Fie organizăm evenimentul și le oferim oamenilor ceea ce le-am promis, adică puțină distracție în această perioadă grea, fie anulăm concertul. Am ales prima cale, fiind în același timp dublu vigilenți în ceea ce privește respectarea normelor sanitare”, spun responsabilii.

Deși de 8 martie, de asemenea, au fost programate mai multe evenimente și concerte, acestea au fost anulate.

SURSA: TV8

 

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata