VIDEO/ Un nou spot video și un nou îndemn de la Andrei Spînu: „Guvernul, Președinția, Parlamentul, au trecut în regim de economisire”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a făcut un spot video în clădirea guvernului prin care îndeamnă repetat cetățenii să economisească curent, în contextul crizei energetice.
Potrivit lui, dacă vrem ca și mâine să ne bucurăm de energie electrică, trebuie să începem să economisim de acum.
„Fiecare dintre noi poate stinge un bec. Milioane de oameni – înseamnă milioane de becuri stinse. Înseamnă o țară întreagă care economisește. Astăzi lumină este, dar dacă vrem să fie și mâine, și poimâine, și în toate zilele care urmează, este nevoie să economisim acum. Guvernul, Președinția, Parlamentul, au trecut în regim de economisire. Mulțumim și cetățenilor care fac eforturi să economisească.”, a relatat Andrei Spînu.
În aceeași ordine de idei, Spînu a rugat cetățenii să economisească energie electrică în următoarea perioadă, în special între orele 07:00 – 10:00 și 18:00 – 23:00.
„Dar e nevoie de mai mult și de mai mulți. Te rog și pe tine să te alături la efortul național de economisire. Să stingi luminile, să scoți din priză aparatele pe care nu le folosești, mai ales între orele 19:00 și 23:00. Unele lucruri nu depind de noi, cum ar fi rachetele care distrug stațiile din Ucraina, de la care luăm electricitate. Dar sunt lucruri care depind de noi – să economisim, depinde de noi. Republica Moldova depinde de fiecare dintre noi.”, a conchis ministrul PAS.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata