Weekend cu vreme caldă

După ce în startul acestei săptămâni am avut parte de vreme mult prea rece pentru această perioadă a anului, în weekend ne vom bucura, din nou, de vreme caldă. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în zilele următoare, maxima va depăși +30 de grade. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În condițiile date, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va urca până la +28 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +29 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va ajunge până la +30 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +13 și +18 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, duminică, vremea de afară nu va suferi nicio schimbare în raport cu valorile termice. Totuși, pe arii restrânse ar putea să cadă ploi de scurtă durată, care vor fi însoțite de tunete și descărcării electrice. Instabilitatea atmosferică va rămâne în prim-plan și în debutul săptămânii viitoare. Din acest motiv, spre mijlocul acesteia, maxima va coborî nițel. Vântul va sufla moderat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata