Weekend cu vreme caldă

După ce în startul acestei săptămâni am avut parte de vreme răcoroasă pentru această perioadă a anului, precum și instabilă atmosferic, în weekend ne vom bucura, din nou, de vreme caldă și frumoasă. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în zilele următoare, maxima va depăși +32 de grade. Cerul va fi în cea mai mare parte a zilei senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

În condițiile date, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va urca până la +31 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +32 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va ajunge până la +33 de grade.

Noaptea, minimele vor oscila între +15 și +20 de grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare, vremea de afară nu va suferi nicio schimbare în raport cu valorile termice. Mai mult, acestea vor urca cu câteva grade.

Totuși, marți, pe arii restrânse ar putea să cadă ploi de scurtă durată, care vor fi însoțite de tunete și descărcării electrice. Vântul va sufla moderat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata