Zimbru a obținut prima victorie din actualul sezon

Zimbru a reușit să spargă ghinionul, trecându-și în cont prima victorie din actuala stagiune a Diviziei Naționale, ca urmare a succesului reprutat în fața lui Codru, scor 3-1, în primul meci al etapei a V-a.

Pe teren propriu, „Galben-Verzii” au făcut o primă repriză slabă, una care însă le-a permis oaspeților să intre la cabine în avantaj, grație golului marcat de Dhamo în minutul 31.

Zimbru și-a revenit în partea secundă, în mare parte datorită lui Kurata, cara mai întâi a comis un penalty, transformat de Cemîrtan, iar mai apoi și-a băgat mingea în propria poartă. Cu 2-1 pe tabelă, gazdele au mai punctat încă odată, în minutul 60, prin noua lor achiziție, Ștefan Burghiu.

La finalul meciului, deși echipa sa a câștigat, Vlad Goian a declarat că jocul prestat de elevii lui lasă încă mult de dorit.

„În repriza a doua a fost bine că noi am marcat repede două goluri, apoi ne-am calmat și am început să jucăm cât de cât fotbal. Dar, din păcate, nu este jocul pe care ne dorim să-l vedem. Important este că am câștigat.”

De partea cealaltă, Serghei Chirilov a spus că echipa sa ar fi reușit să-și adjudece primul punct, dacă n-ar fi fost penalty-ul din minutul 47.

„Eu zic că este o nenorocire acest 11 metri care a adus un dezechilibru, o nesiguranță în dispozitivul nostru de joc, lucru de care a profitat Zimbru.”

După cinci etape, Zimbru are obținute patru puncte, în timp ce Codru rămâne singura echipă învinsă în toate meciurile disputate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata