Cupa Ambasadorului Coreei de Sud la Taekwondo

Moldova a fost gazda unui eveniment sportiv de amploare, cea de-a doua ediție a Cupei Ambasadorului Coreei de Sud la Taekwondo, competiție la care au participat peste 500 de sportivi din 12 țări.

Turneul a impresionat încă de la deschiderea sa, una care a oferit sportivilor și publicului un program cultural-artistic sud-coreean.

Ulterior, în calitate de oaspete de onoare, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Coreii de Sud în Moldova şi în Ucraina, Sa Kwon Ki Chang a declarat că la prima sa vizită în țara noastră a rămas profund impresionat atât de locurile și oameni de aici, cât și de organizarea evenimentului sportiv.

La rândul său, Igor Iuzefovici a ținut să precizeze că anume acest gen de competiții face mai strânsă prietenia dintre Moldova și Coreea de Sud.

Menționăm că cea de-a doua ediție a Cupei Ambasadorului Coreei de Sud la Taekwondo, organizată și cu suportul Asociației Presei Sportive din Moldova, s-a desfășurat în perioada 15-16 noiembrie 2019 la complexul sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata