Moldova, învinsă și în meciul cu Islanda

Moldova a terminat cu o înfrângere campania preliminară pentru Campionatul European din 2020, după ce a cedat cu 1-2 în fața Islandei. În ultimul lor meci din acest an, „Tricolorii” au făcut un joc bun, chiar dacă s-au văzut conduși din minutul 17, după un gol al lui Bjarnason.

Împinsă de la spate de fanii fantastici, Moldova a început să evolueze mult mai bine și ofensiv, respectiv a egalat, după reluare, prin Milinceanu.

Totuși, meciul încă urma să se joace, iar Sigurdsson, vedeta oaspeților, a marcat golul victoriei, în minutul 65, după o bâlbâială în careul nostru.

Moldova a avut șansa de a egala, dar Damașcan a trimis în bară. Mai mult, unul dintre cei mai buni jucători ai naționale, Koșelev a parat un penalty executat de Sigurdsson și toată lumea credea la o minune. Nu a fost să fie.

Totuși, deși învinși, „Tricolorii” au spus că au nevoie de rezultate bune pentru a-și reveni.

Așadar, chiar dacă a avut una dintre cele mai slabe campanii preliminarii din istorie, Moldova, ultima în grupa H, a reușit să se redreseze în ultimele două sale etape, demonstrând că poate juca un fotbal bun.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata