Simona Halep, o nouă calificare cu emoții

Simona Halep s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală de la Indian Wells după ce a învins-o pe Caroline Dolehide, locul 165 WTA, scor 1-6, 7-6(3), 6-2.
În vârstă de doar 19 ani, americanca a avut un debut de meci de vis, respectiv și-a adjudecat primul set cu un categoric 6-1. Repriza a doua a fost echilibrată de la un cap la altul, diferența fiind făcută de tiebreak, unde Halep s-a impus cu 7-3. În decisiv forțele s-au inversat. Iar Simona a demonstrat tuturor de ce este lideră mondială la ora actuală. În continuare, jucătoarea de peste Prut o va înfrunta pe Qiang Wang, locul 55 WTA, care a trecut de Kristina Mladenovici, scor 6-1, 6-2.
Iar dacă Halep a reușit să evite înfrângerea, atunci, la masculin, Novak Djokovic a suferit o înfrângere dureroasă în turul doi de la Indian Wells, fiind eliminat de numărul 109 ATP, Taro Daniel cu 6-7, 6-4, 1-6.
Astfel, după un prim set disputat, în care a cedat în tiebreak, după ce a condus, chiar și cu 4-1, Djokovic a egalat la seturi, doar pentru a fi învins cu autoritate în decisiv. O ploaie de greșeli neforțate au făcut ca Novak, de cinci ori câștigător, în America, să plece acasă după un singur meci jucat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata