United, favorită în fața lui Sevilla

Deși în meciul tur al dublei manșe contra celor de la Sevilla nu a reușit să puncteze, Manchester United rămâne favorită la accederea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
După câțiva ani de seceta, trupa pregătită de Jose Mourinho traversează un sezon, aproape, bun. A câștigat lejer grupa din UCL, iar în Premier League, chiar dacă ocupă locul secund, șansele de a câștiga titlul sunt foarte mici. Totuși, forma de moment este una de apreciat, mai ales că vine după o serie de cinci jocuri fără înfrângere, iar în week-end a trecut cu 2-1 de Liverpool.
De partea cealaltă, Sevilla este abia pe cinci în La Liga. Iar în ultimul meci disputat a pierdut cu 0-2 contra Valenciei. Ce ține de jocul echipei, acesta pare să fie unul constant, dar cu mari probleme la finalizare.
Menționăm că, marți, în cealaltă partidă a serii, AS Roma va primi vizita lui Șahtior, formație care în tur s-a impus cu 2-1. Lideră în Ucraina, gruparea din Donețk pare să pornească cu prima șansă, odată ce gazdele rămân o formație instabilă, cu victorie în fața lui Napoli, dar și cu remiză scoasă împotriva celor de la Chievo, outisderii din Serie A.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata